Prodavnice hobi materijala

Bliži se Nova godina i Vi ste rešili da  posvetite malo više pažnje najdražim osobama, tako što ćete im umesto SMS poruke ili mail-a ovaj put poštom poslati čestitku koju ste sami napravili! Otićićete do obližnje knjižare da kupite par najosnovnijih stvarčica koje će Vam zatrebati – papir, lepak, možda neke šljokice – ipak je Nova godina. Vrlo brzo ćete primetiti da je izbor materijala ove vrste jako siromašan, a ako i pronađete ono što ste zamislili, nerviranje će da usledi kada se bacite na posao pa primetite da: šljokice spadaju, papir puca tamo gde ste ga presavili, napravljena čestitka se potpuno deformisala kada se lepak osušio…

Sve su to problemi sa kojima sam se sama susretala kada sam počela da pravim čestitke, ali bila sam uporna da pronađem zadovoljavajući materijal. Posle nekoliko godina, vidim da je situacija u knjižarama gotovo nepromenjena. Ipak, sada imam i spisak nekih radnjica u kojima se mogu nabaviti dobre stvarčice, koji u ovom prvom postu delim sa Vama. Napominjem da su ovo radnje sa pristupačnim cenama, srazmerno kvalitetu koji nude.

  1. Kontal- stavljam ga na prvo mesto, jer su stvarno No.1! Nažalost, čini mi se da sajt odaaavno nije ažuriran, pa se pouzdajte jedino u adresu koja stoji na sajtu. Imaju zaista sve i svašta!
  2. Destefiko – za razliku od Kontala koji u svom hobi asortimanu pretežno ima stvarčice za papir, Destefiko nudi materijal za razne vrste hobija – dekupaž, paravljenje nakita, slikanje na svili itd.
  3. Hobby&Art - takođe svašta, za razne vrste hobija.
  4. Knižara Raško - klasična knjižara sa puno slikarskog pribora, ali i velikom ponudom papira!
  5. Bubamara - knjižara na Karaburmi, nema posebnu hobi ponudu, ali ako ste iz tog kraja, ili prolazite tuda, svratite -možete pronaći zanimljivih stvarčica kao što su bušači, pečati i sl.

To je moja TOP5 lista, u narednim postovima još korisnih informacija.

Leave a Comment

October 16, 2012 Svi postovi